Sastojci:
- 0,75 l šampanjca
- 300g smrznutih jagoda
- 100 ml likera od narandže
- 5g meda od bagrema
Priprema:
U multipraktik stavite jagode,
sipajte liker od narandže,
dodajte med i izmiksajte sastojke.
Dobijenu smesu sipajte u rashlađene čaše za šampanjac do polovine,
a preko smese sipajte hladan šampanjac i nazdravite!
![Related image](https://www.vibrantplate.com/wp-content/uploads/2018/12/Strawberry-champagne-05-720x540.jpg)
![Related image](https://www.vibrantplate.com/wp-content/uploads/2018/12/Strawberry-champagne-05-720x540.jpg)
Sastojci:
- listić sveže nane
- 300 gr svežih jagoda
- boca belog penušavog vina ili šampanjca
![Strawberry and basil champagne cocktail.](https://i1.wp.com/quitegoodfood.co.nz/wp-content/uploads/2015/12/strawberry-basil-champagne-cocktail-5.jpg?zoom=1.25&resize=680%2C1020&ssl=1)
Stavite smesu u frižider da se hladi sve do služenja.
Pre posluženja, dobijeni pire od jagoda podelite u šest čaša za šampanjac i dolijte ohlađeno vino.
![Strawberry and basil champagne cocktail.](https://i1.wp.com/quitegoodfood.co.nz/wp-content/uploads/2015/12/strawberry-basil-champagne-cocktail-4.jpg?zoom=1.25&resize=680%2C1020&ssl=1)
Нема коментара:
Постави коментар