3. мај 2020.

Vrata u unutrašnjim prostorijama

Unutrašnja vrata u stanu su obično standardnijh veličina, oblika i materijala.  tretko se ko usudi da ih zameni ne samo što su vrata priličnmo skupa, već i zbog toga što se na tršištu nalaze ako ne ista a ono slična.  A vrata u stanu mogu biti izuzetno atraktivan dekor pa čak i sa manje ulaganja stara se mogu izmeniti bilo da im se doda laminat, tapete, ili se oboje, čak dodaju mali ukrasno detalji.


Gornja slika prikazuje vrata iste boje kao i zidovi. Obrisi se mogu ofarbati jednom nijasnsom tamnijom, svetlijom, a čak i posve drugom , kompatibilnom bojom. 

                                    

Kontrast crno- belo 
Obloga laminatom. 
  

TAPETE STAKLO 

Staklena vrata su popularna u modernijim stanovima / kućama. Ona mogu imati višestruku primenu, mogu fizički razdvojiti prostorije a vizuelno proširiti prostornost i ostvariti celinu stambenog objekta kompaktnijim . Najpogodnije mesto za ovakva vrata je hodnik,  mada se mogu postaviti i između prostorija  koje ne zahtevaju posebnu intimu, kao što su npr. trpezarija i dnevni boravak ili dnevni boravak  balkon, tarasa, bašta.

                                 Mogu se koristiti kao zaštita, kao npr.  u kupatilima ispred tuš kabine
                             Uobičajena su i staklena vrata na plakarima ( obično je to tamno staklo ili ogledalo).


U staklena vrata se mogu uvrstiti sve vrste stakla, od providnog, mlečnog, tamnog, u boji, pa do ogledala. 


OGLEDALO 


there's something about this picture... its very peaceful, simple, and it makes me want to move forward and open that door


STAKLO U BOJI 
Нема коментара:

Постави коментар