5 jabuka, opranih i osušenih
400 gr karamela
2 kašike vode
150 gr mrvljenog keksa
30 gr otopljene bele čokolade
Žuta i crvena boja za kolače
Kroz sredinu svake jabuke probodite drveni štapić.
U posudi za kuvanje, na srednje niskoj temperaturi rastopite karamel i vodu, često mešajući, dok se karamel u potpunosti ne otopi.
Otopite belu čokoladu prema uputama na pakiranju. Ukapajte 4 kapljice žute i jednu kapljicu crvene boje za kolače i ostavite oko 15 minuta da se prohladi. Otopljenom čokoladom prošarajte jabuke i ostavite ih oko 10 minuta dok se ne stisnu.
___________________________________
_____________________________________
![Caramel & Chocolate Covered Pears- I think these will be not just delicious, but a beautiful addition to the Thanksgiving table.:](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/36/a2/c4/36a2c4a7e5254a7fcd06a18280c07229.jpg)
![Cherries Dipped in White Chocolate – recipe shared by Simple Provisions:](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/7b/14/8b/7b148bc04a358379519bef9959f1f249.jpg)
Нема коментара:
Постави коментар