14. фебруар 2016.

Odlaganje peškira
Peškiri se slažu u ormare po sobama, pokoji se ostavlja na dohvat ruke u kupatilo. Za slaganje u ormaru bitno je da su posloženi tako da se prostor koji smo odredili za tu namenu racionalno iskoristi i da je sve uredno.


Wardrobe Accessories Furniture photo

U kupatilu peškir koje momentalno koristimo  vešamo na prigodna mesta dok ostale takođe slažemo i odlažemo na police ili neke košarice za tu namenu.

 


Kako uredno složiti peškire? To je najmanji problem. Peškiri su pravilnih geometrijskih oblika te  svaka varijante slaganja izgleda  uredno, ukoliko se uredno poslože jedan na drugi, naravno po veličini.
Ukoliko želite urednost tipa hotelskog slaganja sa oblim stranama sa strane, evo jednog videa na kom je objašnjen taj postupak.
Suština ovakvog presavijanja je sakrivanje rubova, dakle,  preklopite duže strane ka sredini, tako da se ivice dodiruju, zatim presavijte sa obe strane  prema sredini da biste dobili konačnu kocku sa rubovima unutar.

SLAGANJE U ORMARINA

linen closet with removable hamper for aristokraft - Google Search:
Large stackable baskets like these large ones on the bottom from @homegoods are a great way to store bed linens and a pretty lined laundry basket helps keeps things looking tidy. (sponsored pin):
closet idea like the painted back wall:
- organize linen by room and each bathroom into baskets and label:
                                                 SLAGANJE PEŠKIRA U  KUPATILU

glamourize your towel-hanging rod with these frames  coat hooks:  Bathroom wall- love this.:  
Idea para guardar las toallas en el baño.

Guardar toallas en el baño.

In the wall storage for the bathroom:

Нема коментара:

Постави коментар