22. март 2014.

Cveće u domu

Kada ne znate koji ukras da stavite na komodu, policu za knjige ili na pod, odaberite biljku u saksiji i nećete pogrešiti.
Prvo pravilo za pravilan uzgoj biljaka je da im pružite svetlost, vodu, hranu i toplotu. Za nedostatak svetlosti najbolji pokazatelj je da je biljka neujednačeno porasla, neravnomerno se razvija u širinu. Izloženost jedne strane svetlosti dovodi do toga da biljka nema svoj oblik. Ukoliko nemate drugo rešenje gde da prebacite biljku, a da cela ravnomerno bude izložena svetlosti, onda je porebno da je redovno okrećete sa sve saksijom kako bi svi delovi dobili potrebnu količinu.


Sa zalivanjem vode treba biti redovan, a umeren. Manjak vode dovodi do uvenuća biljke, a višak do truljenja korena. Niste bili u mogućnosti da zalijete biljku dve nedelje i primetili ste da je zemlja u saksiji ispucala, a biljka opustila listove. Budite umereni, jer ne može da se jednim zalivavanjem nadoknadi izgubljeno, te stoga zalijte danas malo, pa sutra opet. Svaka biljka bolje može da podnese sušu nego prekomernu količinu vode. Kod saksijskih biljaka prihranjivanje je jako važno jer biljkama obično nedostaju neki od hranljivih elemenata. Prihranjivanje je različito od vrste do vrste, ali najbolje je pred početak proleća. Optimalana temperatura je za sobne biljke kako i za vas.
                                                             ___________________30+ Rustic Farmhouse Home Design and Decor Ideas #rusticfarmhouse #rusticfarmhousedecor #rusticfarmhouseideas – c45ualwork999.orgSala estar. Branco e bege. Débora Aguiar.

Srodna slika


VAZNEAn alternative furniture option to assist our clients to create sanctuaries in their own home, a space to live in that they identify with on a deep level and ultimately feel comfortable and relaxed in. Our ethos is simple; to supply design pieces inspired by nature and ethnic culture that fit into contemporary spaces.

Beautiful new Hamptons and Coastal Style Australian beach house, filled with lots of Uniqwa pieces! Interior Designers register for trade access today! Click the link to our website for more info


Rezultat slika za DECO huis


Srodna slika

Srodna slika

Srodna slika

Slikovni rezultat za witte dekens kopen sale !Slikovni rezultat za witte dekens kopen sale !
Rezultat slika za DECO huis

Srodna slika

Srodna slika

Srodna slika

Srodna slika

Srodna slika

Rezultat slika za DECO huiscaractériELLE: Des minis cactus multicolores..:Slikovni rezultat za witte dekens kopen sale !
Srodna slika


Slikovni rezultat za witte dekens kopen sale !

Rezultat slika za DECO huis


Srodna slika

Slikovni rezultat za witte dekens kopen sale !

Slikovni rezultat za witte dekens kopen sale !


10 astuces pour décorer comme un designer - miniature versions for the desk will be cute:


 STAKLO

 Tablescape Centerpiece www.tablescapesbydesign.com https://www.facebook.com/pages/Tablescapes-By-Design/129811416695:

for the Guest Tables:

Floral-Centerpiece-Decor www.tablescapesbydesign.com https://www.facebook.com/pages/Tablescapes-By-Design/129811416695:
Small modern flower arrangement:

Ikebana Japanese flower arrangement:

CVEĆE U KORPAMA


SEAGRASS Belly Baskets | Bohemian Luxe Homewares | dosombre.com:

#philodendron:

¡¡Cestas para nuestras plantas de interior!!! | Decorar tu casa es facilisimo.com:

Scethno Interior vom Feinsten! - HEIMATBAUM:

♥:________________________________THE BEAUTY OF SIMPLICITY:


Rezultat slika za DECO huis

 SAVETI 

Нема коментара:

Постави коментар