27. март 2015.

Luksuzni kuler za šampanjac

                                 
                                    Van Perckens
                          

                                            
Šampanjac se služi ohlađen. Hladi se ledom u kuleru.

Prestižna Van Perckens kolekcija obuhvata širok spektar proizvoda, specijalno kreiran za one koji uživaju u finesama i distinkcijama najvišeg mogućeg kvaliteta na raspolaganju.

Dostupan u srebrnoj i srebrno/zlatnoj varijanti, "Nr.8" hladnjak za šampanjac se lično isporučuje u ručno rađenoj kutiji od ružinog drveta, sa pozlaćenim detaljima.

ChampaigneCooler Kibla za šampanjac od 720,000 dolara

Unutrašnjost kutije je postavljena sa stilom. Klizna fioka sadži 6 pehara odnosno časa za šampanjac i par specifičnih, poznatih crnih rukavica. Naime, dizajn se može prilagoditi individualnim zahtevima bez ugrožavanja njegovog jedinstvenog izgleda.Svaki hladnjak za šampanjac dolazi sa svojim sveobuhvatnim sertifikatom o originalnosti i krasi ga cena od 724.460 dolara. Dakle, ako ste u potrazi za kolekcionarskim predmetom za poklon nekome bitnom u vašem životu, ovo može biti savršena stvar.


IZVOROSTALI PRIMERCI

La Fraicheur coolers  od zlata sa dijamantima ili kristalima, zavisno od naručioca, koštaju između   €10 000 do €100 000.Edler coller,image1.jpgOvaj champagne cooletakođe od zlata ili srebra marke Baccarat je nižecene. Košta: € 2,450.

Baccarat Moulin Rouge cooler ,image3.jpg                                           Dom Perignon’s Kyoto champagne cooler

                                                            Jean Marc Gady
 
 
moetshine1.jpg
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
Champagne Cooler


NA KARJU, ZA UTEHU, ZAR NIJE LEP I OBIČAN, STAKLENI KULER!
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар