02. јануар 2012.

Šampanj koktel





SA JAGODAMA
Sastojci:
  •  0,75 l šampanjca
  •  300g smrznutih jagoda
  •  100 ml likera od narandže
  • 5g meda od bagrema
Priprema:
U multipraktik stavite jagode,
sipajte liker od narandže,
dodajte med i izmiksajte sastojke.
Dobijenu smesu sipajte u rashlađene čaše za šampanjac do polovine,
a preko smese sipajte hladan šampanjac i nazdravite!



Sastojci:
  • listić sveže nane
  • 300 gr svežih jagoda
  • boca belog penušavog vina ili šampanjca
Strawberry and basil champagne cocktail.

Priprema:


Usitnite jagode i listić nane koristeći sito ili sokovnik koji odvaja sok od pulpe.
Stavite smesu u frižider da se hladi sve do služenja.

Pre posluženja, dobijeni pire od jagoda podelite u šest čaša za šampanjac i dolijte ohlađeno vino.

Strawberry and basil champagne cocktail.

Нема коментара:

Постави коментар