18. мај 2013.

Tuš u nivou poda

A living wall filled with foliage, moss and fern fronds provides a natural focal point in this modern bathroom. A rainshower fixture is lighted dramatically from above.


Ovaj luksuzni tuš ukrašen je svetlošću u boji za nenadmašivo iskustvo tuširanja. Acqua Zone je ekskluzivan iz svakog aspekta posmatranja, od svoj minimalističkog dizajna do najboljih materijala od kojih je napravljen i vrhunskih performansi. Franco Sarigrani dizajnirao je ovaj tuš kako bi ste dobili čist, minimalistički izgled u vašem kupatilu bez žrtvovanja grandioznog užitka kao u spa centru. Acqua Zone vas doziva da osetite prijatne emocije: zadovoljstvo lagane kiše, enegrija pljuska ili čak komfor kaskade nežnih kapljica. Odaberite svoju opciju, od kiše do vodopada ili funkcije izmaglice.









 
Iz instalacije, tanki, suptilni otvor ispušta kromo-terapiju ( žutu, zelenu, crvenu i plavu svetlost) kao i ambijentalno osvetljenje sa jedinstvenim „Environment“ programom, koji uključujuje zoru, noć, lišće kao i podešavanja zalaska sunca.
Finiši na panelima Acqua Zone tuša uključuju razne opcije od 38 prirodnih čelika i 93 od brušenog čelika. Tuširajte se sa zadovoljstvom!

 
 Modern Natural Bath Fittings & Accessories Shower 3 
 






 
 
Kreiran od strane Sieger Design za Dornbracht, Sensory Sky ima široku i pljosnatu glavu tuša sa odvojenim prskalicama za glavu i telo i „kišnu zavesu“ koja stvara vodeni zid. Tu je takođe i rasprskivač koji koristi hladnu vodu kako bi napravio maglu.
Korisnici mogu da programiraju svoja podešavanja ili da koriste jednu od tri ponuđene opcije. Jedna koja projektuje svetla u boji na kišnu zavesu, druga koja kombinuje maglu i hladnu vodu sa mirisom biljaka i bobica, i treća koja je dizajnirana da probudi osećaj letnje oluje, kombinujući toplu i hladnu vodu sa tropskim mirisima.




 
Sensory Sky takođe ima i Horizontal Shower, koji prska vodu duž tela korisnika dok leži na zagrejanom postolju. Kako bi rekreirali mirise, jedno od najbitnijih čula, koriste se prirodni izvori poput esencijalnih ulja i balzama, i oni su deo samog sistema koji radi kada se tuš koristi.
Sensory Sky prvi put je predstavljen na ISH poslovnom sajmu u Frankfurtu početkom marta, i biće dostupan u prodaji od jeseni ove godine u varijanti sa brušenim nerđajućim čelikom i platinom ili nerđajućim čelikom visokog sjaja i hromom
 



 


 
 tus

Geberit tuš element odvodi vodu sa poda u zid. Rezultat: atraktivan izgled, jednostavno projektovanje i sigurna montaža. Tuš element deo je Geberitovih montažnih sistema Duofix i GIS. Odvodne cevi montirane su u zid, a montaža je jednostavna i brza. Na kraju, popločavanje prostora za tuširanje mnogo je lakše, jer ne treba posebno voditi računa o odvodu.
Formalnu jednostavnost prostora za tuširanje u nivou poda teško je nadmašiti. Homogena podna površina bez ikakvih pregrada od keramičkih pločica, prirodnog ili veštačkog kamena u čitavom kupatilu, tuš montiran na zid, ispod njega slavina i na kraju diskretan paravan od sigurnosnog stakla za zaštitu preostalog dela prostorije od sapunice. A u podu ili zidu - odvod za vodu.
Saznajte više o Geberit tuš elementu na www.geberit.rs










 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 






 

Нема коментара:

Постави коментар