18. фебруар 2013.

Spavaće sobe~ okrugli kreveti
         Okrugli krevet je sinonim hedonizma, uživanja i izležavanja. Retko se nalazi u salonima nameštaja, još ređe se donosi odluka da se tradicionalni  oblik kreveta zameni okruglim, pogotovo od kako je ponuda komfornih bračnih kreveta preplavila trgovine.

25 Strong and Elegant Art Deco Bedrooms That Won't Disappoint You # #ArtDecoBedrooms #bedroomdecoration #ElegantArtDeco #StrongandElegantArtDecoBedrooms # #DIYDecorating

      U poslednje vreme je moguće pronaći okrugle krevete rasklopive na polovinu ali ni to, izgleda, nije dovoljan mamac za veću potražnju. Svi su izgledi da se na njih odlučuju oni koji imaju kuće od više kvadratnih metara i neki poseban razlog za njegovu kupovinu. 
       Na internetu je, međutim, moguće naći veliki broj fotografija ovog kreveta pa je zanimljivo pogledati u kakav su uklopljen ambijent, kakav je njihov dizajn i sl. 


Interesantno je primetiti da se trgovci nameštaja nisu tako lako oprostili od kružnog oblika. Na mesto kreveta  uskočili su jastuci za odmaranje u svim bojama i veličinama.

 

Related image
Kružni oblik se premestio i na fotelje. Sve ih je više i sve su popularnije.
Ta činjenica ponajpre ukazuje na potrebu ljudi da se u dnevnom boravku opuste u polu-ležećem položaju

Mitchell Gold and Bob Williams Jeannie Round Chair & 1/2 found on Polyvore Kindo like my chair
Jaxx 6 Foot Cocoon - Large Bean Bag Chair for Adults, Camel


Tudo que eu queria hoje! E vocês? Marque aqui quem te acompanharia nessa! Cabe ...

Fotografije koje pokazuju da okrugli krevet može da se ubaci u moderan dizajn stana


Related image
Image result for round bedsPojedini proizvođaći su  izbacili na tržište kombinaciju  okruglog i četvrtastog kreveta, pri čemu je postolje okruglo a sam ležaj četvrtast. 

Related image

Related image 
Related image


Related image

Image result for round beds

1 коментар: